Український воїн назвав імена ліквідованих ворожих офіцерів / колаж УНІАН з фото ГУР МО та 36 ОБрМП ім. Михайла Білінського

Втрати Росії в Україні серед офіцерів серйозно збільшилися, зокрема, ліквідовано підполковника Андрія Метьолкіна.

Знищені (стали "вантажем 200") ще й два майори - Ігор Савван та Олексій Обручков, а також капітан Дмитро Васильєв, повідомив у своєму каналі в Telegram офіцер зі Збройних сил України Анатолій Штефан, який відомий під позивним "Штірліц".

"...успішно демобілізовані: ...лейтенант Салахов Орхан; ...лейтенант Дашипилов Микита; ...звання (?) Чучалін Сергій", - поділився захисник українців. Воїн із ЗСУ також показав знімки "мінусованих" російських загарбників.

Відео дня
Український "Штірліц" назвав імена ліквідованих офіцерів РФ / фото t.me/a_shtirlitz

Повномасштабна російсько-українська війна триває - що потрібно знати сьогодні

Генштаб ЗСУ вранці 9 лютого повідомив, що російські загарбники найбільше разів протягом минулої доби атакували наших захисників на Мар'їнському та Авдіївському напрямках. У напрямку Мар'їнки відбито 16 атак з боку загарбників, а на Авдіївському - 19.

Противники на нашій землі втрачають дуже багато живої сили. Станом на 8 лютого було відомо про ліквідацію приблизно 392 тис. 380 окупантів. Вже зараз відомо, що загальні втрати ворога на 9 лютого становлять 393 290 ворогів.

Вас також можуть зацікавити новини: