Сили ССО знищили "гніздо" ворога / ілюстративне фото facebook.com/usofcom

У Донецькій області українські воїни спустошили "гніздо" російських загарбників - ліквідовано кулеметний розрахунок супротивника, який заважав розвивати контрнаступальні дії.

Вороже "кубло" знищили Сили спеціальних операцій Збройних сил України, йдеться на їх сторінці у Telegram. "На нас вийшли хлопці - по "радейці" попросили допомоги, ми і "вальнули" його…", - поділився оператор ССО "Спенсер".

У Силах спецоперацій додали, що "гніздо" супротивників спустошене після прямого влучання з переносного протитанкового ракетного комплексу "Фагот".

Триває повномасштабна війна - новини, які треба знати сьогодні

За відомостями Генштабу ЗСУ, опублікованими вранці, 3 липня, росіяни на Запорізькому та Херсонському напрямках зосереджували основні зусилля на тому, щоб не допустити просування наших захисників та захисниць.

Раніше в американському Інституті вивчення війни (ISW) повідомили, що 2 липня українські військові проводили контрнаступальні операції на шести ділянках фронту, зокрема, на заході Донецької області.

Варто зазначити, що РФ на українській землі зазнала величезних втрат. Загальні втрати ворога на 3 липня вже становлять приблизно 230 260 загарбників.

Вас також можуть зацікавити новини: