Як росіяни воюють за Україну / Скріншот

Почавши війну проти України, Путін наблизив власний кінець. Нарешті у російської опозиції з'явилося бойове крило - легіон "Свобода Росії". 

Як йдеться у сюжеті проекту FreeДом, з усієї Росії у легіон потягнулися люди, які розуміють, що путінський режим веде країну до катастрофи.

Як розповів один з бійців "Свободи Росії", його батька звільнили з роботи, тому що він виступив проти так званої "спецоперації". А перша жінка-легіонер не змогла пробачити Путіну смерті найближчої людини: "кадирівці" розстріляли її чоловіка, який відмовився вести своїх підлеглих на забій в Україну. Вона звернулася до російських солдатів і запевнила, що президент РФ вже програв цю війну. 

"Звертаюся до російських солдатів: хлопці, Путін вже програв цю війну. Неможливо виграти війну у всього світу", - зазначила боєць. І додала, що перемогти можна, лише воюючи за правду.

Хтось із легіону "Свобода Росії" приховує своє обличчя, хтось вже може його відкрити, як колишній віце-президент російського "Газпромбанку" Ігор Волобуєв. 

Як йдеться в сюжеті, ці бійці вже беруть перших полонених, захоплюють перші трофеї, отримують допомогу від співгромадян.

"Вони пускають коріння по всій Росії. Все частіше буква Л і біло-синій прапор - новий прапор РФ без криваво-червоної смуги - можна побачити в регіонах величезної країни.

Зазначається, що кожен може зробити внесок у розгойдування путінського режиму: поширювати агітаційні матеріали із символікою легіону, постити історії жителів України, які постраждали від агресії РФ.

Як повідомляв УНІАН, 30 березня стало відомо, що за Україну проти російських окупантів зголосився воювати легіон "Свобода Росії", який був сформований з Роти (понад 100 осіб) армії РФ, яка добровільно перейшла на українську сторону. 

У легіоні висловили спільне побажання від усіх добровольців провести перший бій проти "ланцюгових собак режиму Путіна - кадирівців".

Вас також можуть зацікавити новини: