У Кремлі готові до переговорів через ситуацію на фронті - Жданов / ua.depositphotos.com

Росії потрібні переговори з Україною для оперативної паузи у війні, Путін вже готовий до них, переконаний військовий експерт Олег Жданов.

Про це він сказав ТСН.uа.

Сьогодні країна-агресор не може продовжувати бойові дії без паузи, пояснює експерт. За його словами, по всьому світу російські лобісти твердять про нібито необхідність переговорів.

Відео дня

"Чому? Тому що російська армія виснажена, резерву немає, їм потрібна пауза, щоб перегрупуватися, щоб зібрати резерв і потім відновити наступ. Те, що вони його відновлять, тут можна навіть не сумніватися. Але, на мій погляд, ми зараз маємо більше" сил і можливостей навіть при тому невеликому обсязі поставок нам техніки та озброєння, але ми можемо не припиняти ведення бойових дій і використовувати це виснаження російської армії на власну користь", - пояснив Жданов.

Раніше російський публіцист Андрій Піонтковський заявляв, що РФ вимагає переговорів через усвідомлення своєї поразки у війні.

Як відомо, про нібито готовність сісти за стіл переговорів неодноразово говорило російське керівництво, висуваючи при цьому ряд умов.