Окупант не утримався та розповів подрузі про великі втрати у підрозділі / Скріншот

Російський окупант з угрупування ворога, перекинутого під Ізюм, у розмові з подругою визнав великі втрати армії у боях з ЗСУ.

Про це йдеться у черговому перехопленому розвідкою аудіозаписі.

Щоб місцеві мешканці не повідомляли українським військам дані розміщення ворожої техніки, окупанти навіть знищили вежі мобільного зв'язку.

Відео дня

"Усі вишки пере*бані... Тут з хох*ми боротьба була. Коротше, усі вишки пере*бані, камери пере*бали, все, щоб колони не палили".

Окупант не утримався та розповів подрузі про великі втрати у підрозділі.

"Нас, коротше, з роти 10 людей залишилось. Було 107 людей, а залишилось 10. Четверо з них поїхали, нас залишилось шість. З першого взводу залишився тільки я. Було у першому взводі 22 людини", - розповів військовий РФ.

Сам окупант зазначив, що отримав контузію і готується до нового наступу під Ізюмом: "Ліве вухо відмовило, ну ж*па повна". 

На прохання росіянки повертатися якомога швидше додому, він заявив, що навряд чи йому це вдасться з огляду на нещодавні втрати його угрупування: "Два дні 752-га наступала на ук**пів - і 25 пацанів просто полягло!... Ми витягували, коротше. Повний фарш...І те, що тобі кажуть у новинах - не вір цьому, не вір у це, тут повна ж*па".

Війна в Україні: актуальні дані

Росія, як і раніше, зосередилась на захопленні Донбасу. Зокрема, армія ворога продовжує штурми у напрямку Вуглегірської ТЕС та поблизу Покровського.

На півдні ЗС РФ намагаються зірвати контрнаступальні дії ЗСУ - вводить нові резерви для оборони своїх позицій. Українські захисники успішно відбили спроби штурму противника.

На думку експертів Інституту вивчення війни, росіяни не змогли наростити просування після виходу з оперативної паузи. Російські війська продовжують здійснювати незначні атаки на північний захід від Слов'янська і навколо району Сіверська і Бахмута, не захопивши жодної значущої території.

Відсутність успішних наземних атак за межами районів Слов'янська, Сіверська і Бахмута узгоджується з оцінкою ISW про те, що російський наступ, ймовірно, закінчиться без захоплення Слов'янська або Бахмута.

Як йдеться у матеріалі Forbes, найближчі тижні можуть стати переломними на фронті, а від того, як розвиватимуться події в липні – серпні, залежатиме майбутнє війни.

ЗСУ ліквідували вже 39 тисяч окупантів і тисячі одиниць ворожої техніки.

Вас також можуть зацікавити новини: