ЗРК С-400 у Джанкої перетворили на металобрухт / колаж УНІАН, фото АТЕШ

ЗСУ потужним ракетним ударом перетворили на металобрухт російський зенітний ракетний комплекс (ЗРК) С-400 на аеродромі Джанкоя в тимчасово окупованому Криму. Як встановили агенти партизанського руху АТЕШ, росіяни так і не розпочали вивезення цього металобрухту.

"Залишки обладнання залишаються на території аеродрому, що свідчить про можливі проблеми з логістикою та управлінням ресурсами противника", - ідеться в повідомленні.

Нагадаємо, днями в Криму прогриміли потужні вибухи. Зокрема, голосно було в районі аеродрому Бельбек, у Севастополі, Сімферополі та в Джанкої на військовому аеродромі.

Відео дня

Як зазначив військово-політичний оглядач Олександр Коваленко, у Криму триває планомірна операція з "виносу" російської ППО: "Ще на початку 2024 року Крим був другою за насиченістю ППО зоною, після Москви і Московської області. А станом на другу половину 2024 року, це вже, м'яко кажучи - не так".

У британській розвідці дійшли висновку, що через систематичні удари по російській ППО в Криму росіяни поступово втрачають здатність прикривати з повітря свої об'єкти на окупованому півострові.

Вас також можуть зацікавити новини: