ЗСУ потужно поповнили обмінний фонд на одному з напрямків / фото facebook.com/JointForcesCommandAFU

На Таврійському напрямку за тиждень взяли в полон близько 25 окупантів, половину з них - за минулу добу.

Такі цифри оприлюднив командувач оперативно-стратегічного угрупування військ "Таврія" Олександр Тарнавський.

"Зі зростанням інтенсивності бойових зіткнень в операційній зоні ОСУВ "Таврія" збільшується й кількість російських полонених. Так, за останній тиждень наші воїни взяли в полон майже два з половиною десятка окупантів. Половину з них - за минулу добу, насамперед на Запорізькому напрямку", - зазначив він.

Відео дня

За інформацією Тарнавського, загальні втрати противника минулої доби становили 449 осіб та 27 одиниць військової техніки, не враховуючи БпЛА. Зокрема, це 5 танків, 18 бойових бронемашин, 2 артсистеми, 1 автомобіль та 1 одиниця спеціальної техніки. 

Також було нейтралізовано (посаджено) 122 дрони різних типів, зазначив Тарнавський.

Війна в Україні - останні новини

Як повідомляв УНІАН, за даними Генерального штабу ЗСУ, минулої доби на Запорізькому напрямку українські воїни відбили штурм окупантів в районі Роботиного Запорізької області. На Херсонському напрямку ЗСУ героїчно утримують позиції та відбивають штурми окупаційних військ. Ворог не полишає спроб вибити наші підрозділи із цього плацдарму. Росіяни здійснили 1 безуспішну штурмову дію.

Загалом протягом минулої доби, 11 лютого, на фронті між українськими захисниками та російськими окупантами відбулося 100 бойових зіткнень. Найбільше їх було на Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках.

Вас також можуть зацікавити новини: