У мережі показали, як окупант відбивався від безпілотника лопатою / колаж з фото УНІАН

Воїни 54-ї окремої механізованої бригади ЗСУ показали, як російський окупант намагався відбитися від українського дрона звичайною лопатою, що призвело до фатальних наслідків.

Відповідне відео оприлюднив Telegram-канал "Незламні Live". Знято, як на одному з напрямків українська "пташка" засікла окупанта в окопі. Зважаючи на все, у цей момент він займався удосконаленням траншеї. На записі, зробленому з висоти, зафіксовано, як дрон підлітає до росіянина, а він застосовує дуже незвичайний для такої ситуації метод боротьби. Зокрема, щосили розмахує лопатою, щоб відбитися від безпілотника. Виходячи із відео, бій завершився не на користь загарбника - стався вибух.

Українські військові жартують, що у противника вже з'явився "новий зенітно-ракетний комплекс "Лопата". "Новий ЗРК "Лопат" в о*ків. Робота пілотів 3 батальйону 54 ОМБР", - йдеться у повідомленні. Також користувачі соціальних мереж пишуть, що, ймовірно, цей окупант вирішив зіграти у традиційну для його батьківщини "російську рулетку".

Війна в Україні триває - цікаві новини  

Як повідомляв УНІАН, бійці Національної гвардії України взяли у полон російського окупанта, який намагався штурмувати українські позиції на мопеді. Зокрема, під час роботи одного з підрозділів аеророзвідки в районі Урожайного оператори БПЛА помітили російського військового, який наближався до позицій ЗСУ на мопеді, а потім намагався непомітно підійти ближче та провести розвідку.

Однак бійці 21-ї бригади НГУ "прийняли" незваного гостя. Виявилося, що йому 43 роки, він проходив службу за контрактом у рядах бригади морської піхоти ЗС РФ. З вересня 2023 року брав участь у бойових діях на Донеччині. За словами полоненого, був призваний на посаду водія, однак потім був переведений в штурмовий підрозділ.

Вас також можуть зацікавити новини: