Меган Маркл і принц Гаррі, які одружилися 19 травня, вирушать у весільну подорож до Альберти, Канада.

Про це повідомляє TMZ. Відзначається, що молодята планують зупинитися в Fairmont Jasper Park Lodge в номері, в якому раніше зупинялися королівські родини, включаючи королеву Єлизавету та принца Філіпа в 2005 році.

Іноземні ЗМІ називають цей курорт найнуднішим місцем у світі. Також повідомляється, що готель «замовив деякі пристосування та ласощі, які зазвичай не перебувають у ньому».

Відео: YouTube Fairmont Jasper Park Lodge

В описі номера, який обрали герцог і герцогиня Сассекські говориться: "Цей красивий номер, також відомий як Королівський притулок, відтворений за планами оригіналу 1930-го року, зруйнованого вогнем у 2000 році".

Читайте такожМеган Маркл продемонструвала другий весільний наряд, залишаючи Вінздорський замок (фото)

"Вищий комфорт присутній у всіх деталях розкішних комфортабельних спалень, закритих веранд і величного кам'яного каміна, який обігріває столову і велику кімнату. Це ідеальне місце, щоб розважити сім'ю і друзів або відсвяткувати особливий випадок", - сказано в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що молодята принц Гаррі і Меган Маркл вирушать у весільну подорож не раніше осені через офіційних заходів, на яких повинні бути за статусом. Причому повідомлялося, що це буде Намібія.