Під час руху головна опора каруселі розкололась навпіл / скріншот відео La Vanguardia

Щонайменше 28 осіб, серед яких більшість - діти, постраждали під час аварії каруселі в Іспанії.

Подія сталася близько другої години дня за місцевим часом на ярмарку Сан-Хосе де ла Ріконада, у однойменному місті Ріконада, повідомляє ТСН з посиланням на Daily Mail.

Свідки кажуть, що під час руху головна опора каруселі розкололась навпіл і частини конструкції привалили собою людей, які катались на цьому атракціоні.

Читайте такожПід Києвом дитина отримала травму на "пекельному" атракціоні (фото)

11-річну дівчинку та жінку евакуювали повітряним транспортом з важкими травмами голови та ніг. З серйозними травмами голови шпиталізовано ще одну 13-річну дівчинку, з різними травмами до лікарень потрапили четверо дітей від 12 до 14 років. Загалом шпиталізовано дев’ятеро постраждалих, ще 19 людей отримали допомогу на місці.

Поліція з’ясовує причини інциденту. Атракціон був побудований 2001 року та мав всі сертифікати безпеки. Парк розваг тимчасово закрили для відвідувачів на час розслідування. За словами деяких очевидців, перед тим, як розламатись, було видно, що карусель вийшла з-під контролю.

Відео: La Vanguardia

Нагадаємо, минулого року на території парку розваг Дейтона-Біч, що у США, вагон "американських гірок" зійшов зі спеціальною колії й завис на атракціоні.