Фото УНИАН

Згідно з соціологічним дослідженням Міжнародного республіканського інституту (IRI), більшість опитаних в Грузії заявили, що агресія Росії щодо Грузії триває, але необхідно продовжити діалог. Про це повідомляє «Новости-Грузия».

Опитування було проведено з 3 по 28 лютого 2015 року в десяти регіонах Грузії. Шляхом прямого інтерв'ювання було опитано 1,5 тисячі громадян країни, які старші 18 років. За даними IRI, похибка становить 2,5%.

Згідно з результатами дослідження, 67% учасників опитування заявили, що агресія Росії щодо Грузії триває, 21% - агресія завершилася, але може продовжитися, і лише 6% вважають, що агресія завершилася і навряд чи продовжиться.

Відео дня

Читайте також68% росіян вважають, що на Росію можуть напасти - опитування

При цьому 85% опитаних вважають грузинсько-російські відносини поганими, 9% - і не поганими, і не хорошими, а 5% - хорошими. Росію назвали найнебезпечнішою країною для Грузії 76% респондентів, а найважливішим партнером - 18%.

Між тим, 65% респондентів згодні з тим, що діалог з Росією потрібно продовжити, 20% - частково згодні, 4% - частково не згодні, 8% - категорично проти.