Путін не став серйозно відповідати на питання американця щодо втручання Москви в американські вибори / Скріншот - Twitter,

Президент Росії Володимир Путін на Міжнародному форумі «Російський енергетичний тиждень» познущався над американським модератором, який задав йому питання про можливе втручання Москви у майбутні вибори президента США.

Читайте такожСкандал довкола Байдена: журналісти з'ясовували, як Україна може вплинути на результат виборів у США (відео)

Відео RT з форуму виклав в Twitter журналіст Кремлівського пулу Дмитро Смирнов. Так, модератор запитав у російського лідера, чи намагається Росія здійснювати втручання у вибори в США, заплановані на 2020 рік.

Відео дня

«По секрету вам скажу: так, ми обов'язково будемо це робити. Щоб остаточно розвеселити вас там, як слід. Тільки ви нікому не кажіть, добре?», – відповів Путін.

Тон заяви російського президента був відверто глузливим.

На уточнююче запитання модератора Путін відповів у Росії «своїх проблем вистачає».

Раніше президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп закликав президента Російської Федерації Володимира Путіна не втручатися в американські президентські вибори, які відбудуться в 2020 році.

Як повідомляв УНІАН, у квітні 2019 року офіційне слідство спеціального прокурора Департаменту юстиції США Роберта Мюллера встановило, що Росія втручалася в президентські вибори в цій країні у 2016 році, але члени виборчого штабу Трампа не вступали в змову з російським урядом.

При цьому слідство не підтвердило, що члени передвиборного штабу Трампа могли координувати дії з урядом РФ з метою втручання Росії в американські вибори.