Статевий орган американці зафарбували у кольори російського прапора / фото телеграм-канал "Directorate 4"

Американські військові, покидаючи базу «Харабіск» у Сирії, залишили росіянам «вітання» російською.

Американці намалювали статевий орган, зафарбувавши його у кольори російського прапора на фоні триколору та дописавши матюк кирилицею: «Пед*к».

Читайте такожУгорщина підтримала операцію Туреччини проти курдів у Сирії

Відео дня

Світлину з нецензурними побажаннями опублікував Telegram-канал Directorate 4.

Зазначається, що сьогодні ЗС США покинули військову базу на заході міста Манбідж. Позиції зайняли російські війська.

Дії американців офіційно підтвердив спікер операції полковник Майклс Каггінс. Сирійські урядові сили продовжують встановлювати блокпости в районі Манбідж на підконтрольній «Військовій раді Манбіджа» території.

Про вивід військ, крім США, повідомили представники Великобританії та Німеччини.

Нагадаємо, Туреччина почала операцію «Джерело миру» на півночі Сирії, де проживають курди.

Наземному наступу Туреччини передували авіанальоти та артилерійський обстріл території, яку утримують курдські сили. Міністерство оборони Туреччини заявило, що з початку операції на північному сході Сирії військові завдали ударів по 181 бойовій цілі. За даними базованої в Лондоні Сирійської обсерваторії з прав людини, унаслідок ударів турецької авіації загинули щонайменше 15 людей.

Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган заявив, що наступ має на меті створити «безпечну зону», а його ціль – «курдські бойовики» та члени угруповання «Ісламська держава» на півночі Сирії.

Перед цим сили США почали виведення військ з районів, розташованих уздовж сирійського кордону з Туреччиною. Курдські сили, як союзник Штатів в регіоні у боротьбі з угрупованням «Ісламська держава», назвали виведення американських військ з північно-східної Сирії «ударом в спину».