Ілюстрація / REUTERS

Білий дім припускає можливість розсекречення та оприлюднення розвідінформації про погрози, які надходили від убитого іранського генерала Касема Сулеймані.

Читайте такожСтолтенберг про вбивство Сулеймані: це було рішення США, а не НАТО (відео)

Про це повідомила старший радник президента США Келліенн Конвей, відповідаючи на питання журналістів, передає kommersant. При цьому вона сумнівається, що демократи залишаться задоволені цією інформацією.

Відео дня

Раніше лідер демократів в Сенаті Чак Шумер і заступник голови комітету з закордонних справ сенату конгресу США Роберт Менендес закликали президента США повністю розсекретити обґрунтування проведення операції з ліквідації іранського генерала Касема Сулеймані.

«Вкрай важливо, щоб питання національної безпеки такої важливості були доведені до відома американського народу», - написав Чак Шумер в Twitter.

Як повідомляв УНІАН, у Багдаді в ніч на 3 січня внаслідок авіаудару США був убитий іранський генерал Касем Сулеймані. Вашингтон пояснив це американцям загрозою, яку становив Сулеймані. Тегеран обіцяє відповісти США на вбивство. Президент США Дональд Трамп заявив про готовність вдарити по 52 об'єктах Ірану у випадку нападу на американців. В якості першої відповіді на вбивство Іран оголосив, що більше не вважає себе зобов'язаним у повній мірі дотримуватися Спільного всеосяжного плану дій.