REUTERS

Про це він заявив у середу під час візиту до столиці ФРН, повідомляє ТАСС.

У конфлікті з Росією НАТО необхідно продемонструвати військову міць, заявив американець, який здійснює поїздку по Європі. США та інші члени альянсу повинні подумати про відправку "тисяч солдат" в Східну Європу, сказав Буш перед зустріччю з главою МЗС ФРН Франком-Вальтером Штайнмайєром.

"Я говорю не про війну, але говорю про наслідки дій (Росії), - сказав він. - Це зможе запобігти найгіршому сценарію розвитку подій, який ми б не хотіли бачити".

Відео дня

Читайте такожДжеб Буш намекнул на участие в выборах президента США в 2016 годуУ середу американський політик має намір поїхати до Польщі, а потім - в Прибалтику. Напередодні він виступив на економічному форумі, організованому Християнсько-демократичним союзом, де також критикував політику Росії.

Читайте такожНАТО планирует усилить свой военный контингент в ПольшеЯк повідомляв УНІАН раніше, колишній губернатор Флориди, а також син і брат двох колишніх президентів США Джеб Буш назвав президента РФ Володимира Путіна "безжалостным прагматиком", якого треба зупинити.