REUTERS

Про це пише Дождь з посиланням на опубліковане в середу, 17 червня на сайті регулятора офіційне повідомлення.

«Провал у досягненні угоди означатиме початок хворобливого курсу, який призведе спочатку до дефолту Греції, до виходу країни з єврозони, і, що більш імовірно, до виходу з Європейського союзу», — йдеться в офіційному повідомленні грецького регулятора.

Читайте такожЮнкер: ЄК пропонувала Греції програму допомоги в 35 мільярдів євроКерована криза, продовжує Центральний банк, з яким Греція справляється за допомогою партнерів, може набрати оберти, як сніжний ком, і перерости у неконтрольовану кризу з високими ризиками для банківської системи й фінансової стабільності.

Відео дня

Результатом найгіршого сценарію кризи регулятор називає рецензії, різке падіння доходів населення, експонентний ріст безробіття і крах економіки Греції.

Читайте такожЕттінгер: ЄС повинен підготуватися до "надзвичайного стану" із-за краху переговорів по ГреціїРаніше УНІАН повідомляв, що міністри фінансів країн, що входять в єврозону, виступають проти списання боргу Греції, на відміну від МВФ. При цьому, голова Єврогрупи Єрун Дейсселблум зазначив, що шанси на досягнення компромісу з Грецією до 18 червня "дуже малі".