Facebook заявила, що надасть допомогу малому бізнесу \ фото УНІАН

Компанія Facebook виплатить кожному працюючому на повну ставку співробітнику по $1 тис. на додаток до чергової зарплати, а також в оцінці ефективності роботи за підсумками першого півріччя напише кожному «перевершує очікування».

Читайте такожПрезидент Європарламенту порівняв кризу через коронавірус з Другою світовою

Як повідомляє The Wall Street Journal, про це Марк Цукерберг повідомив співробітникам внутрішнім листом, що підтвердили в прес-службі компанії, передає kommersant.

Відео дня

У Facebook працюють близько 45 тис. осіб. У звичайних умовах оцінка кожного працівника розраховується виходячи з відгуків про нього, які повинні дати не менше п'яти колег, а також менеджери. Цього разу відгуки теж будуть збиратися, однак, незалежно від їхнього змісту атестація у всіх співробітників буде однаково високою. Маючи оцінку ефективності роботи на рівні «перевершує очікування», кожен з них зможе розраховувати на отримання бонусу за підсумками півріччя.

Крім того, Facebook заявила, що надасть допомогу малому бізнесу - майже 30 тис. компаній більш ніж у 30 країнах. Це дозволить цим компаніям зберегти робочі місця в умовах нинішньої кризи, знизити операційні витрати.