Чечня / Twitter

Про це повідомляє Lenta.ru з посиланням на телефонограму за підписом глави чеченського МВС Руслана Алханова.

Відзначається, що в період з 20 листопада по 25-27 грудня кількість салават в розрахунку на одного працівника повинна становити 300 тисяч. В облік прочитаних поліцейськими молитов можуть зараховуватися славута, вимовлені членами їх сімей, уточнює РБК.

Читайте такожКадиров гадає, що Геращенко може бути вербувальником ІДІЛ

Відео дня

В телефонограмі зазначається, що заходи з підрахунком салават проводяться на виконання доручення глави Чечні Рамзана Кадирова. «Відомості про кількість прочитаних керівниками та особовим складом підпорядкованих органів і підрозділів молитов наростаючим підсумком повідомляти в штаб МВС e Чеченській Республіці щотижня», - цитує видання текст документа.

Читайте такожНавальний звинуватив Кадирова у вбивстві Нємцова

Салават - складається з одного рядка молитва на честь пророка Мухаммеда. Читати салават, зокрема, особисто закликає глава Чеченської Республіки. В описі до аккаунту в Instagram Рамзана Кадирова міститься фраза: «Читайте салават!» У 2014 році політик говорив, що з 1 по 8 січня прочитав салават 100 тисяч разів, повідомляла «Комсомольская правда». Він звітував про процесі Insragram, публікуючи знімки електронних чоток: так, він показував моменти, коли лічильник показував 77777 і 99999 разів.