REUTERS

Прем'єр-міністр Туреччини Ахмет Давутоглу заявив, що аналіз розвідувальних даних і зібраних на місці злочину доказів дають неспростовні підстави причетності до терористичного акту в Анкарі терористичного угрупування, повідомляє агентство Анадолу.

«Найближчим часом розслідування буде завершено і громадськість буде проінформована про його результати», - сказав Ахмет Давутоглу.

Давутоглу наголосив, що підрив автомобіля в Бульварі Ататюрк спрямований проти цивільного населення, що очікує транспорт на автобусній зупинці.

Відео дня

Читайте такожЕрдоган засудив вибух в Анкарі і пообіцяв покінчити з тероризмом

«Це підлий злочин спрямований проти наших мирних громадян. Ми гнівно засуджуємо теракт проти нашого народу, який не зможе налякати наших громадян і не зверне уряд зі шляху в боротьбі з терором », - додав прем'єр-міністр.

Ахмет Давутоглу висловив упевненість в тому, що виконавці і замовники злочину якнайшвидше будуть виявлені і понесуть найжорстокіше покарання в рамках закону.

«Аналіз розвідувальних даних і зібраних на місці злочину доказів дають неспростовні підстави причетності до терористичного акту в Кизілайї терористичного угрупування. Висловлюємо глибоке співчуття родинам та близьким загиблих, бажаємо якнайшвидшого одужання пораненим », - сказав Давутоглу.