Дружина президента Франції Карла Бруні офіційно вибачилася перед Токіо за те, що не приїхала зі своїм чоловіком Ніколя Саркозі на саміт "вісімки" на острові Хоккайдо. Свої роз`яснення вона виклала в посланні дружині прем`єра Японії, - Кіоко.

За словами К.Бруні, вона не поїхала на Хоккайдо через крайню зайнятість у зв`язку з випуском нового альбому своїх пісень "Наче не було нічого". Минулого тижня він посів 3-е місце у французькому національному хіт-параді, передає радіостанція "Маяк".

Колишня модель і співачка К.Бруні відома своїми нестандартними вчинками. Від поїздки до Японії вона відмовилася безпосередньо напередодні саміту без пояснення причин. Такий крок викликав хвилю домислів, включаючи чутки про погіршення її відносин з чоловіком.

Відео дня

Дружини і чоловіки лідерів "вісімки" зазвичай супроводжують їх на щорічні саміти. Проте в цьому правилі допускаються і виключення. Наприклад, на нараду на Хоккайдо, окрім знаменитої К.Бруні, не приїхали також менш відомі чоловік канцлера Німеччини Ангели Меркель та дружина італійського прем`єра Сильвіо Берлусконі.

РБК