Дмитро Пєсков / REUTERS

У Кремлі нічого не знають про можливі плани президента США Дональда Трампа щодо скасування санкцій проти Російської Федерації. Про це заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, передаєть РИА Новости.

Згідно із його словами, інформація про те, що адміністрація Трампа готує указ щодо зняття санкцій із Росії знеособлена.

Читайте такожМеркель завтра може обговорити з Трампом відносини з Росією - ЗМІ

Відео дня

"Ні, нічого про це невідомо. І наскільки я розумію, інформація знеособлена, не знаю, наскільки вона відповідає дійсності", - сказав Пєсков журналістам, коментуючи інформацію, що з'явилася в ЗМІ про підготовку відповідного указу.

Раніше сьогодні ЗМІ повідомили, що в адміністрації президента США Дональда Трампа підготували указ про зняття санкцій з Росії.

Про це у Twitter написав  старший науковий співробітник аналітичного центру Atlantic Council (США) Фабріс Потьє, посилаючись на інформацію власних джерел. Потьє повідомляє, що 28 січня Трамп проведе телефонні розмови з канцлером Німеччини Ангелою Меркель та президентом РФ Володимиром Путіним.

Крім того, цю інформацію підтверджує й співробітник американського видання Politico Сьюзен Глассер.

Як повідомляв УНІАН, прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв заявив, що Росії слід розпрощатися з ілюзіями про зняття санкцій, введених після вторгнення в Україну.

«Пора розпрощатися з ілюзіями, що стосовно нашої країни буде скасовано якісь санкції. Очевидно, те що сталося, – це надовго. Годі сподіватися на якісь чужі вибори, на прихід іноземних керівників», - сказав Медведєв.