Ілюстрація / REUTERS

У Росії відреагували на введення санкцій США та заявили, що це є кроком до знищення перспектив для нормалізації відносин з РФ. Про це заявив заступник міністра закордонних справ Росії Сергій Рябков, пише ТАСС.

Читайте також"Ціна агресії має зростати!": Порошенко відреагував на схвалення у Конгресі США санкцій проти РФ

"Те, що відбувається не вкладається в рамки здорового глузду. Автори і спонсори цього законопроекту роблять дуже серйозний крок у напрямку знищення перспектив для нормалізації відносин з Росією", - сказав він, додавши, що Москва "не піддається емоціям" і готова співпраці із Вашингтоном.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН раніше, палата представників США 25 липня проголосувала за нові санкції проти Росії, Ірану і КНДР, проект яких був узгоджений в липні.

Законопроектом, зокрема, пропонується заборонити президенту США послаблювати санкції або істотно змінювати американську політику щодо Росії без схвалення Конгресу. Читайте також Трамп має намір вивчити законопроект про санкції проти Росії - Білий дім Також, проект вводить додаткові обмеження на участь американських громадян і компаній у співпраці з російським енергетичним сектором, у тому числі у сфері будівництва Росією трубопроводів.