Кевін Спейсі / REUTERS

Оскароносний голлівудський актор Кевін Спейсі, який напередодні зізнався у нетрадиційній сексуальній орієнтації, мав важке дитинство. Його та брата Рендалла Фаулера виховав батько-нацист, який був педофілом та регулярно ґвалтував Рендалла. Про це розповів сам Рендалл, пише The Daily Mail.

За словами брата актора, їхній батько настільки жорстоко вимотував родину, що його називали Істотою.

Читайте такожЧерез скандал шостий сезон популярного серіалу з Кевіном Спейсі стане останнім

Відео дня

"Атомсфера в будинку була вкрай жахливою. Батько приєднався до американської нацистської партії і навіть відростив вуса як у Гітлера", - розповів Рендалл, додавши, що Спесі намагався заспокоїти батька. Старша сестра братів, Джулі, теж не витримала жорстоких побоїв батька та втекла з дому у 18 років.

«Кевін намагався уникнути того, що відбувалося, перетворившись на емоційну кулю. Він став похмурим та розумним», - розповів Рендалл – «Мені здається, він вирішив стати актором, щоб позбутися від того емоційного болю, яку пережив в дитинстві. При таких батьках у нас абсолютно не було шансів вирости нормальними. У мене було чотири шлюби і безліч зв'язків - але я так і не зміг стати щасливим».

Як повідомляв УНІАН раніше, голлівудський актор Кевін Спейсі зізнався, що у нього були стосунки з жінками і чоловіками, але тепер він хоче «жити, як гей». Про це він написав у своєму Twitter. Кевін Спейсі зізнався після того, як актор з фільму «Стартрек» Ентоні Репп звинуватив його в сексуальних домаганнях, які нібито мали місце в 1986 році. Актор заявив, що пам'ятає Реппа, і приніс йому вибачення за «вкрай недоречне п'яне поведінка».