Вільям з Кейт і сином/ Фото: Твіттер @OnTheRedCarpet

У щорічному списку, що нараховує тисячі найвпливовіших лондонців, принц Джордж обійшов мера британської столиці Бориса Джонсона, який обіймав перший рядок у списку торік, повідомляє РІА «Новости».

На тему: ЗМІ: Свекруха Кейт Міддлтон сумнівається у батьківстві принца Вільяма

На третьому місці опинився новий глава Банку Англії Марк Карні, відразу за яким слідують прем`єр-міністр Девід Кемерон і міністр фінансів Джордж Осборн.

Відео дня

”Лондон є магнітом для всього світу, і наш новий мешканець принц Джордж - символ міста. Він став нашою головною визначною пам`яткою, поряд зі своєю прабабусею (королевою), тому і був вибраний найвпливовішим лондонцем”, - прокоментувала несподіваний вибір журі головний редактор газети Сара Сендс.

Нагадаємо, 2 серпня принц Вільям і його дружина Кейт Міддлтон офіційно зареєстрували народженого 22 липня первістка, принца Джорджа Кембриджського. У документі ім'я немовляти вказано повністю - Його Королівська високість принц Джордж Олександр Луї Кембриджський.

Принц, який посідає наразі третє місце в черзі на британський престол, буде відомий світові як король Георг VII. Принц Чарльз, перший за черговістю, стане Карлом III, якщо займе престол, а принц Вільям - Вільгельмом V.