З дитиною займалися сексом хлопчики її віку і на кілька років старші / фото ua.depositphotos.com

У Великобританії батько не забороняв 9-річній дівчинці займатися сексом, дозволив їй дивитися порнографію і залишав з сусідом, підозрюваним у педофілії.

64-річний батько з Челтнема, графство Глостершир, виховував двох дітей один після смерті дружини, пише Mirror. Чоловік нічого не вдіяв, щоб перешкодити дівчинці мати сексуальні зв'язки.

Раніше донька вже скаржилася працівнику служби підтримки у школі, що батько не має грошей, а в будинку не вистачає їжі та холодно. Однак тоді вона нічого не згадувала про свої сексуальні контакти. Все розкрилося лише після того, як хлопчик, який тричі займався з нею сексом, коли їй було 9 років, розповів про це своєму батькові, а той поінформував школу і соціальні служби.

Відео дня

З'ясувалося, що з дитиною займалися сексом хлопчики її віку і на кілька років старші. За словами батька, він просто не зміг поговорити з донькою про її сексуальні зв'язки. При цьому сам часто дивився порно і дозволяв дівчинці теж дивитися.

Крім того, упродовж двох місяців він щодня залишав її на піклування чоловіка, який жив поблизу і підозрювався в розбещенні малолітніх - про що батько знав.

Читайте такожУ Швеції дитину не дозволили назвати Володимиром ПутінимПісля попереджень соціальних служб чоловік все одно не змінив своєї поведінки щодо дочки.

Поліцейським дівчинка розповіла, що мала статеві контакти дев'ять разів з п'ятьма хлопчиками віком від 8 до 15 років. Вона також розповіла про три інші випадки сексуальної активності й зазначила, що іноді це спостерігали інші люди.

В результаті чоловік визнав себе винним за звинуваченням у нехтуванні / жорстокому поводженні з дитиною, що перебувала під його опікою, яке могло б заподіяти непотрібні страждання або травми. Однак, за словами адвоката, батько не знав про більшість описаних інцидентів, а коли дізнався, нібито зробив все можливе, щоб "виправити ситуацію". 

"Його головне порушення - невтручання", - додала адвокат.

Підсудного засудили до двох років позбавлення волі умовно. Дівчинку та її брата віддали до прийомної сім'ї.

У постраждалої спостерігаються психологічні наслідки того, що відбувалося, а за словами прокурора, дівчинка тепер "абсолютно не цінує" нормальну приватність та інтимність сексуальних стосунків.

Раніше в Оренбурзькій області російський священнослужитель отримав 13 років в'язниці за сексуальне насильство над дітьми. Настоятель зґвалтував трьох неповнолітніх, а одного з дітей систематично споював алкоголем.

Вас також можуть зацікавити новини: