Катерина Тихонова, Володимир Путін і Марія Воронцова / фото Радіо Свобода

Марія Путіна-Воронцова - перша відома донька президента Росії. Її кар'єра склалася досить вдало, м'яко кажучи. У 36 років вона стала співвласницею компанії на 400 мільярдів рублів, а ще їй дали курувати проект на 1 млрд доларів. 

В ефірі проекту FreeДом журналісти розповіли про життєвий шлях доньки Путіна і відповіли на головне запитання - везіння це чи закономірність.

Путінська донька навчалася в МДУ на медичному з 2006 по 2011 рік, її колишні однокурсники публікували з нею багато фотографій. Колишні однокурсники Воронцової відмовляються давати коментарі, але деякі дані все-таки вдалося з'ясувати. За словами однієї з них, спочатку про Марію говорили, що вона - донька секретного конструктора ракет, потім пішов слух, що вона донька якогось багатого генерала. Марія Воронцова дійсно вела заможне життя, в студентські роки вона вже каталася на яхті.

Як зазначає російський журналіст Майкл Накі, все життя Марії Воронцової супроводжувало неймовірне везіння, а всі люди, які допомагали їй у навчанні і з роботою, одразу отримували всі земні блага.

Після закінчення навчання вона влаштувалася аспіранткою в Інститут дитячої ендокринології, який почали будувати на два роки раніше і в прискореному темпі.

У 2019 році вперше стало відомо про її досягнення в бізнесі, в тому ж році була створена фірма "Нова медична компанія", її вартість оцінювалася в 40 мільярдів рублів.

Окремо варто згадати її стосунки з Йорритом Фаассеном, це європеєць, у нього європейські цінності. У студентські роки він приїхав до Росії та влаштувався одразу в "Газпромінвест". До цього часу він вже був знайомий з Марією Путіною, ймовірно, цим і пояснюється його працевлаштування. 

Раніше повідомлялося, що Путін відчуває, що його найближче оточення ним незадоволене. Він хоче спертися на того, хто його ніколи не зрадить, повідомляють британські ЗМІ. Тому президент РФ нібито розглядає можливість висунути свою доньку на вищу політичну посаду - голови партії "Єдина Росія".

Вас також можуть зацікавити новини: