Ходжес, який обіймав посаду командувача армії США в Європі, закликав надати Україні зброю, щоб та змогла деокупувати Крим / фото УНІАН

Генерал-лейтенант США у відставці Бен Ходжес не вірить у достовірність публікації The Washington Post, в якій говориться про американську розвідку, яка прогнозує провал контрнаступу Сил оборони України у війні проти російських окупантів.

Ходжес, який обіймав посаду командувача армії США в Європі, закликав надати Україні зброю, щоб та змогла деокупувати Крим.

"Я не приймаю негативний прогноз, який надходить із Пентагону через WaPo. Але ми повинні вирішити, що ми хочемо, щоб Україна перемогла, і забезпечити ці можливості, щоб зробити Крим вільним і допомогти Україні перемогти", - сказав Ходжес.

Нагадаємо, раніше радник Міністра оборони України Олексій Копитько назвав топ-військових Заходу, які володіють достовірною повнотою інформації, щоб оцінювати контрнаступ ЗСУ.

Український контрнаступ

США і союзники зробили все можливе для підготовки України до контрнаступу, заявляв координатор Ради національної безпеки зі стратегічних комунікацій США Джон Кірбі.

Також у Білому домі пояснювали, чому контрнаступ ЗСУ просувається повільно.

Вас також можуть зацікавити новини: