Байден може називати Трампа, використовуючи "міцні" словечка / колаж УНІАН, фото REUTERS, скріншот

Президент США Джо Байден називає свого головного конкурента на прийдешніх виборах Дональда Трампа "хворим у**бком" і "гр**баним муд*ком" через його теплі слова про Путіна, пише Politico.

"Президент описав Трампа давнім друзям і найближчим помічникам як "хворого у*бка", який насолоджується чужими нещастями, за словами трьох очевидців. За словами однієї людини, яка розмовляла з президентом, Байден нещодавно сказав про Трампа: "Який же цей хлопець гр**баний м*дак".

Білий дім відмовився від коментарів, йдеться в статті. 

Відео дня

Ці епітети можуть суперечити образу Байдена, якого часто зображують як людину, яка прагне знизити рівень жорстокості і уїдливості в політиці. Але вони також ілюструють гнів, який він відчуває до людини, яку змістив з поста президента і з якою, цілком можливо, зіткнеться знову, зазначає Politico.

Кампанія Трампа засудила Байдена за його висловлювання.

"Дуже шкода, що безчесний Джо Байден нешанобливо ставиться до президентства як публічно, так і в приватному порядку. Але, знову ж таки, немає нічого дивного в тому, що він не поважає 45-го президента так само, як він не поважає американський народ своєю провальною політикою", - парирував Кріс Лацивита, старший радник передвиборної кампанії Трампа.

Висловлювання Трампа про Путіна

У колишнього президента США Дональда Трампа "дуже гарне взаєморозуміння" з президентом Росії Володимиром Путіним. Таку заяву зробив сам Трамп в інтерв'ю.

"Я з Путіним порозумівся, дуже добре порозумівся. І це добре. Непогано. У нього 1700 ядерних ракет. Це так, це добре знайти взаєморозуміння - це нормально", - сказав екс-президент США.

Пізніше під час виступу після перемоги на республіканських праймеріз в Айові він заявив, що його словами, перевагою є те, що він "дуже добре ладнає" з Путіним.

Вас також можуть зацікавити новини: