Принц Гаррі хоче, щоб Меган Маркл повернулася до Великобританії / фото REUTERS

Принц Гаррі "тисне" на Меган Маркл, щоб вона повернулася до Великобританії, аби супроводжувати його на ювілейних "Іграх нескорених". Про це розповів королівський експерт і письменник Том Квінн, пише британський таблоїд Mirror.

Зазначається, що цього року герцог Сассекський проведе захід на британській землі, щоб відсвяткувати 10 років від початку Ігор для ветеранів і колишніх учасників бойових дій. При цьому Гаррі "чинить тиск" на свою дружину Меган, щоб вона приєдналася до нього на заході.

"Меган, можливо, не дуже хоче повернутися до Великобританії, оскільки стверджували, що герцогиня "ніколи не почувалася вдома" у Великобританії", - йдеться у статті.

Відео дня

При цьому Квінн переконаний, що Гаррі не прийме "ні" як відповідь, і навіть Меган починає розуміти, що "ніколи не варто говорити ніколи", а "Ігри нескорених" — це одна з небагатьох сфер життя Гаррі, де він почувається "на твердій землі".

"Безсумнівно, допомога солдатам-інвалідам — це добре, і це те, що Гаррі намагається зробити, але лише у присутності Меган. Тож він, безперечно, тисне на неї. ... Це спричиняє величезну напругу у стосунках пари", - розповів Квінн.

Прінц Гаррі та Меган Маркл - останні новини

У грудні The Hollywood Reporter назвав принца Гаррі та Меган Маркл головними невдахами року. Зокрема, видання висміяло "плаксивий" серіал на Netflix "Гаррі і Меган", а також біографію принца "Запасний".

З-поміж іншого журналісти зазначили, що пара "покинула життя, пов'язане з церемоніальною державною службою, щоб заробити на своєму статусі знаменитостей у Штатах", але не досягла успіху.

Раніше УНІАН повідомляв, що принц Гаррі і Меган Маркл на межі розлучення - у липні 2023 року стало відомо, що герцог і герцогиня Сассекські вирішили пожити окремо.

Вас також можуть зацікавити новини: