Трамп похвалився імунітетом до коронавірусу / фото REUTERS

Дональд Трамп заявив, що у нього є імунітет до коронавірусу, і він більше не заразний.

Про це президент США написав на своїй сторінці в Twitter.

"Повне і остаточне завершення роботи лікарів Білого дому вчора. Це означає, що я не можу заразитися ним (імунітет) і не можу заразити ним. Дуже приємно знати", - написав Трамп.

Відео дня

Однак, соцмережа побачила в цьому пості президента США порушення своїх правил. І позначила його як такий, що поширює пов'язану з COVID-19 інформацію, яка вводить в оману і є потенційно шкідливою.

Разом із тим, повідомлення Трампа не було видалено, оскільки може "потенційно представляти суспільний інтерес".

Трамп похвалився імунітетом до коронавірусу, але Twitter це не оцінив

Нагадаємо, раніше лікар Трампа Шон Конлі повідомив, що президент США вже перехворів COVID-19 і не може заразити кого-небудь коронавірусом.

Читайте такожДругі дебати Трампа і Байдена можуть зірватися: що сталося

Коронавірус у Трампа: що відомо

  • 2 жовтня стало відомо, що президент США Дональд Трамп і його дружина Меланія заразилися коронавірусом. За кілька годин до цього Трамп повідомив, що разом зі своєю дружиною йдуть на карантин після того, як коронавірус був виявлений у його першої помічниці Хоуп Хікс.
  • Дональда Трампа госпіталізували менш ніж через 24 години після позитивного результату тесту на коронавірус. Він буде проходити лікування в Національному військово-медичному центрі Уолтера Ріда.
  • Проте вже ввечері 5 жовтня Трамп покинув медцентр і прилетів на вертольоті в Білий дім.
  • Після того як у президента США Дональда Трампа виявили коронавірус, стало відомо про як мінімум ще шістьох інфікованих з його оточення. Захворіли працівники Білого дому і високопоставлені чиновники США.