У Міноборони РФ заявили про зміцнення Курської області через атаки БПЛА / фото ua.depositphotos.com

У Міністерстві оборони РФ прийняли різке рішення про зміцнення однієї з ділянок свого державного кордону на тлі загадкових атак БПЛА по території Росії. Раніше в мережі з'явилося відео з атакою дрона на російський літак А-50 в Мачулищах.

Про це стало відомо за підсумками оперативної наради за участю ФСБ, прикордонного управління, МВС і Росгвардії, пишуть російські ЗМІ. Йдеться про стягування додаткових сил й засобів на територію Курської області, підтвердив губернатор Роман Старовойт у своєму Telegram

"Прийняті всі необхідні рішення для забезпечення безпеки жителів і гостей нашої області, охорони об'єктів інженерної та критично важливої інфраструктури. В даний час Курська область отримує додаткові сили і засоби Міністерства оборони", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Також ЗМІ пишуть, що хвилювання в лавах Кремля й Міноборони РФ викликали атаки БПЛА. 

На цьому тижні Росію атакували невідомі БПЛА

Раніше міжнародні ЗМІ заявили, що судячи з усього, в України більше немає обмежень по дальності ударів в контексті протидії агресії з боку Російської Федерації. 

Після цього Росію потрясла серія атак з боку невідомих літальних об'єктів, які у РФ спробували видати за НЛО

Пізніше стало відомо, що в ніч на 28 лютого невідомі безпілотники нібито атакували Бєлгородську область й нафтобазу "Роснафти" в Краснодарському краї

В Офісі президента України заявили, що Київ не має ніякого відношення до завдавання ударів по території РФ, однак прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков заявив, що цьому "не вірить".  

Вас також можуть зацікавити новини: