Перед тим, як диктатор виступив у Кремлі, там стався кривавий інцидент, дізналися журналісти / фото ua.depositphotos.com

У Кремлі в понеділок, 26 червня, перед тим, як там виступив російський диктатор Володимир Путін, стався кривавий інцидент - важку травму за невідомих обставин отримав ветеран Управління справами президента 72-річний Юрій Кузьмін.

Чоловіка знайшли з проломленим черепом на Соборній площі (історичний та архітектурний центр Кремля), повідомляє "ВЧК-ОГПУ" в Telegram, посилаючись на відомості джерела. За його даними, потерпілого відправили у Московський міський науково-дослідний інститут швидкої допомоги імені М. В. Скліфосовського, а кров, яка була на місці падіння, "ретельно замилили перед самим приїздом Путіна".

"...26 червня вранці, близько 8 години ранку на Соборній площі в Кремлі за невідомих обставин важку травму голови отримав... Кузьмін. Як мінімум останні 20 років він трудився у різних навколокремлівських організаціях, які обслуговували президента...", - наголошується на каналі.

Відео дня

Чим "дихає" Росія - новини, які варто знати

24 червня в РФ члени приватної військової компанії "Вагнер" на чолі з Євгеном Пригожиним влаштували заколот. Найманцям, зокрема, вдалося взяти під контроль Ростов-на-Дону і Воронеж, ліквідувати російський літак, на борту якого перебували 10 офіцерів, і навіть висунутися у бік Москви.

"Вагнерівці" перестали бунтувати після того, як Пригожин з відома Володимира Путіна поговорив з псевдопрезидентом Білорусі Олександром Лукашенком. Членам ПВК "Вагнер" дали гарантії безпеки, і вони можуть вирушити у Білорусь.

Пізніше було анонсовано нібито "доленосний" виступ Путіна. Диктатор пізно ввечері 26 червня з Кремля досить мляво висловився про те, що сталося в РФ, зокрема, подякував росіянам "за витримку". Вже 27 числа Путін виступив на московській Красній площі перед військовими і сказав, що фактично була зупинена громадянська війна.

Вас також можуть зацікавити новини: