Михайло Подоляк вважає, що РФ свідомо вдарила ракетами по території Польщі / фото УНІАН

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк відреагував на падіння російських ракет на території Польщі, внаслідок якого загинули люди.

У своєму мікроблозі в Twitter Подоляк написав, що Росія свідомо вдарила ракетами по території Польщі.

"Удари по території Польщі – не випадковість, а свідомо спланований "привіт" від Росії, замаскований під "помилку". Так буває, коли зло залишається непокараним, а політики займаються "вмиротворенням" агресора", – наголосив він.

Відео дня

Радник глави Офісу президента додав, що російський терористичний режим має бути зупинений. Подоляк також висловив співчуття родинам загиблих.

Падіння російських ракет у Польщі: що відомо

Під час масованого ракетного удару по Україні дві російські ракети упали в Польщі за 8 км від кордону з нашою країною. Внаслідок інциденту загинуло двоє людей. У Польщі терміново скликали засідання Комітету нацбезпеки.

В коментарі УНІАН польський аналітик Конрад Музика заявив, що після падіння російської ракети в Пшеводові, НАТО може збільшити свою присутність у Польщі. 

Радник ОП Олексій Арестович не вірить в те, що Росія спеціально завдала ракетного удару по країні НАТО. На його думку росіяни не цілилися по території Польщі, а наймовірніше намагались атакувати Яворівський полігон у Львівській області.

Вас також можуть зацікавити новини: