Хо Ван Ланг прожив в цивілізації 8 років / фото VnExpress / Pham Linh

Від раку печінки помер Хо Ван Ланг - "в'єтнамський тарзан", який прожив у джунглях 40 років. Чоловік ізолювався від людей, бо вважав, що "В'єтнамська війна" триває.

Про це повідомляє Daily Mail.

У 1972 році американські літаки розбомбили в'єтнамське село, де жив на той момент дворічний Хо Ван Ланг. Крім нього, як вважалося, в живих залишився тільки його батько, який і забрав хлопчика в джунглі. 

Відео дня

Ланг ніколи не бачив годинника, не знав про існування електрики, а батько ніколи не розповідав йому про жінок. За весь час життя в джунглях він бачив тільки п'ять осіб.

У 2013 році брат Хо Ван Ланга, який виявився живий, виявив його в лісі недалеко від поселення Ча Сін в провінції Куанг Нгай і повернув в цивілізацію.

Читайте такожЗагубився: 72-річний турист з Британії три дні блукав у джунглях Таїланду (відео)

У понеділок, 6 вересня, Ланг помер від раку печінки. Дослідники кажуть, що за вісім років серед людей чоловік почав харчуватися незвичною для себе їжею, їсти напівфабрикати і вживати алкоголь.

"Радянський тарзан" Михайло Фоменко - що про нього відомо

У 2018 році у віці 88 років помер "радянський тарзан" Михайло Фоменко.

У 1950-х він вважав за краще усамітнитися і жив в лісах на півночі Австралії, де полював на крокодилів і кабанів. Через це Фоменко отримав прізвисько "Тарзан". Відзначається, що чоловік жив в дикій природі до 2012 року, після чого був поміщений в будинок для людей похилого віку.

Вас також можуть зацікавити новини: