Путін злякався після ударів по російських аеродромах, зазначають ЗМІ / Скріншот

Удари по російських аеродромах не могли пройти безслідно для самого диктатора Володимира Путіна. Він, за інформацією ЗМІ, став більше проводити часу в приміщеннях бункерного типу. Ба більше - він вирішив надійно "заховатися" на Новий рік.

Про це повідомляє телеграм-канал Generall SVR. Його нібито веде колишній генерал СЗР (Служби зовнішньої розвідки РФ), що володіє інформацією, недоступною громадськості. Також цей канал вважають пов'язаним з політологом Валерієм Солов'єм. 

Автори Телеграм-каналу зазначають, що, попри розпорядження президента РФ посилити заходи безпеки на стратегічних об'єктах, реально посилилися і так позамежні заходи безпеки самого Володимира Путіна:

Відео дня

"Путін став проводити більше часу в приміщеннях бункерного типу, а відзначати Новий рік президент з близькими тепер збирається в бункері, розташованому за Уральськими горами, замість резиденції у Сочі, як було заплановано раніше".

Удари по аеродромах у Росії

5 грудня на російських аеродромах в Саратовській і Рязанській області пролунали вибухи. Там базуються бомбардувальники Ту-95 і Ту-160, які РФ застосовує для ракетного терору проти України. 6 грудня безпілотник атакував російський аеродром у Курську

У Міноборони РФ одразу ж звинуватили Україну у цих атаках. В українській розвідці відповіли, що за всі вибухи на території РФ відповідальна сама Росія.

Вас також можуть зацікавити новини: