В Ізраїлі бойовики вбили жінку та опублікували свої звірства в соцмережі / Facebook / Mor Bayder

Терористи ХАМАС вбили літню ізраїльтянку в її будинку, зняли відео з її тілом і опублікували на її особистій сторінці у Facebook.

Як розповіла онука жінки Мор Баудер у Facebook, вона дізналася страшну звістку про вбивство бабусі саме із соціальних мереж. Дівчина не може оговтатися від шоку та болю втрати.

Вбивство сталося 7 жовтня у кібуці Нір Оз біля Сектору Гази. Вбита горем онука каже, що побачила "жах всього її життя".

Відео дня
Вбита жінка з онукою / Facebook / Mor Bayder

"Мою бабусю, весь мій світ, світло мого життя, мешканку кібуца Нір Оз, було вбито вчора внаслідок жорстокого вбивства терористом у своєму будинку. О 7-й ранку я побачила жах всього свого життя. Терорист прийшов до неї додому, вбив її, забрав телефон, зняв жах та опублікував у Facebook. Ось як ми дізналися", - сказала вона.

Дівчина пригадала, що її бабуся була дуже світлою та любила життя. Вона не може повірити, що її життя обірвалося так трагічно.

Вбита жінка з онукою / Facebook / Mor Bayder

"Моє серце розбито на шматки. Хто знає мене, той знає, яка вона для мене, який зв'язок у нас був, яка вона людина, чиста і добра. Я люблю її кібуц, її сад, який вона створила, і сонце в ньому. Квіточка моя" - написала Мор.

Вбита жінка з онукою / Facebook / Mor Bayder

Напад ХАМАС на Ізраїль

Як повідомляв УНІАН, вранці 7 жовтня сталася найбільша за останні роки атака терористичного палестинського угруповання ХАМАС на Ізраїль. За п’ять годин після атаки премʼєр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньягу випустив звернення до громадян, у якому заявив, що йде "не операція, не ескалація, це війна". Він також оголосив, що Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) негайно задіє всю свою міць, щоб знищити ХАМАС.

9 жовтня головний представник Армії оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) контр-адмірал Даніель Хагарі заявив, що ізраїльські війська відновили контроль над усіма містами на кордоні, до яких вторглися бойовики.

Крім цього, міністр оборони Ізраїлю Йоав Галант віддав наказ про повну блокаду Гази. Припинено поставки продуктів, води, електроенергії.

Прем'єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньяху сьогодні заявив, що кампанія з розгрому ХАМАС "тільки почалася". Кількість убитих у Газі перевищила 500 осіб.

Вас також можуть зацікавити новини: