У США вогонь знищив шість новеньких "корветів" / фото Corvette Blogger

У США сталася пожежа, в результаті якої згоріли шикарні гоночні автомобілі Chevrolet Corvette C8. Вартість збитку може оцінюватися сотнями тисяч доларів.

Про це повідомляє Road & Track.

Інцидент стався 5 жовтня в передмісті Нешвілла, штат Кентуккі, де вогонь охопив автовоз з шістьма новими машинами, які тільки їхали з заводу, розташованого за півтори години від місця НП.

Очевидцю вдалося зняти пожежу на відео. До моменту початку ролика половина автовозу вже була охоплена вогнем.

У компанії Chevrolet підтвердили подію, зазначивши, що пожежа почалася після того, як водій помітив у автовозу деякі проблеми і зупинився, щоб з'ясувати їхню причину.

Читайте такожЕлектрокар Porsche Taycan вибухнув в гаражі власника: автовиробник займається розслідуванням (відео)"На щастя, з водієм вантажівки все гаразд. Наш постачальник логістичних послуг проводить розслідування", - зазначив автовиробник.

Масштаби пошкоджень в компанії не вказали, проте, судячи зі знімків, згоріли всі шість машин. Таким чином, збиток від пожежі може оцінюватися в $540 тисяч.

Також УНІАН повідомляв про повінь у німецькому місті Хайльбронн, в результаті якої був затоплений автосалон Porsche з десятками новеньких преміальних машин цієї марки.