Фіона Холлінгсворт вирішила втілити мрію юності й стати моделлю Playboy / Фото Caters News

Британка 37-річна Фіона Холлінгсворт розлучилася з чоловіком і почала кар'єру фотомоделі для журналу Playboy.

Мати чотирьох дітей зізналася, що з юного віку мріяла про модельну кар'єру, але в 21 рік вийшла заміж і народила дітей, тому «мрію довелося відсунути на невизначений термін», пише Daily Mail.

Читайте такожУ США жінка-пастор стала стриптизеркою (фото)

Відео дня

Після розлучення Холлінгсворт зробила кілька пластичних операцій - збільшила груди, переробила ніс. Всього їй довелося витратити близько 10 тисяч фунтів стерлінгів (приблизно 36 тис. грн. - УНІАН). Також вона оновила гардероб заради фотосесій і подала заявку на участь у конкурсі купальників. Там її й помітив агент Playboy.

Я не очікувала, що досягну успіху в конкурсі, У мене не було впевненості в собі, бо я народила чотирьох дітей, а також переживала розрив стосунків. У підсумку я виграла в номінації "Модель року". У це складно було повірити, але я була така щаслива. Зараз я працюю з провідним фотографом з США, який працює в FHM, Playboy і Lifestyle Plus. Я дійсно пишаюся собою, - розповіла Холлінгсворт.

Фіона Холлінгсворт вирішила втілити мрію юності і стати моделлю Playboy / Фото Caters News

Модель зізналася, що тепер зовнішність стала для неї важливішою, ніж будь-коли. А підтримувати молодість їй допомагає ботокс і філери.

"Я роблю багато косметичних процедур. У мене ботокс і філер в губах і щоках. Коли дозволяють кошти, я також коригую підборіддя. Кожні пару місяців я витрачаю на догляд за собою близько 500 фунтів стерлінгів (трохи більш як 18 тис. грн. - УНІАН)" - зізналася вона.

Фіона Холлінгсворт вирішила втілити мрію юності і стати моделлю Playboy / Фото Luis Gomez

Вас можуть зацікавити інші новини на тему: