Експерт назвав слабку сторону Володимира Путіна / колаж з фото REUTERS та скріншоту

Російський диктатор Володимир Путін має "ахіллесову п'яту", слабка риса ватажка РФ - це відсутність лідерських якостей.

Лідер росіян не перемагав конкурентів, оскільки у нього їх не було, він не створив себе сам, а його призначили, розповів експерт з невербальної комунікації, політичний психолог Валентин Кім виданню "Телеграф". "...У Путіна ніколи не було конкурентної боротьби. Він не здатний на це, тому завжди формує для себе максимально комфортне поле існування: ніяких дебатів, негативно-емоційних виступів чи незручних зустрічей з опонентами", - сказав експерт.

За словами психолога, диктатор завжди говорить спокійно та тихо, уникає демонстрації емоцій, а потім "б'є в спину". "...Слабкою рисою Путіна є відсутність лідерських якостей...", - стверджує він.

Відео дня

Володимир Путін сьогодні в центрі уваги - що варто прочитати

Валентин Кім говорив, що ватажок РФ самостійно не вибудовував свою кар'єру, тому на його особистість сильно вплинуло набуття необмеженої влади, він "почав втрачати розум від власних можливостей".

Влітку 2022 року російський соціолог Ігор Ейдман попередив, що диктатор "поїхав", йому наплювати на думку лідерів західних держав і міжнародних організацій, а громадян Росії просто нікому захистити від репресій путінського режиму.

Скільки Путін при владі - що потрібно знати

Нинішній диктатор "дорвався" до влади 31 грудня 1999 року. Тоді перший президент РФ Борис Єльцин під час новорічного звернення сказав, що йде у відставку, а обов'язки очільника країни виконуватиме тодішній прем'єр Путін.

Через три місяці в Росії пройшли президентські вибори, на яких лідерство отримав Путін. Відтоді він перебуває при владі в країні, хоча і змінював свою роль - деякий час був прем'єром.

Вас також можуть зацікавити новини: