Через Володимира Путіна росіянам загрожує масовий терор, попередив соціолог / фото REUTERS

У Російській Федерації громадян просто нікому захистити від репресій, президенту Володимиру Путіну, який "поїхав", наплювати на думку лідерів країн Заходу та міжнародних організацій.

Владу РФ ніщо не може утримати від масового терору і, схоже, ситуація розвивається саме в такому річищі, написав на своїй сторінці у Facebook російський соціолог Ігор Ейдман.

"...російським правозахисникам немає до кого звертатися за підтримкою, а росіян нікому захистити від репресій...", - зазначив експерт.

Відео дня

Соціолог додав, що у путінської РФ у світі немає друзів, а є лише найманці, і вони заступатися за когось не будуть, та й їхній голос нічого не важить.

"...Зараз (росіянам - Ред.) звертатися за допомогою просто немає до кого. На думку західних лідерів і тим більше міжнародних організацій Путіну, який "поїхав", вже просто наплювати. Та й вони з ним більше не готові ні про що торгуватися й домовлятися...", - поділився соціолог.

Нагадаємо, після того, як Росія зважилася на повномасштабне вторгнення в Україну, відносини між Москвою і Заходом ще більше погіршилися. Проти РФ були запроваджені нові санкції

Російська сторона, своєю чергою, почала згортати співпрацю із Заходом. У червні Володимир Путін підписав закон, який передбачає відмову від виконання в Росії рішень Європейського суду з прав людини.

Вас також можуть зацікавити новини: