Володимира Путіна під час польоту в арабські країни супроводжували винищувачі, зазначив Володимир Фесенко / колаж УНІАН зі скріншотів

Російський диктатор Володимир Путін "живе в страху", під час польоту в Об'єднані Арабські Емірати і Саудівську Аравію борт з ватажком росіян супроводжували винищувачі.

У Саудівській Аравії та в ОАЕ "про всяк випадок" також були "кадировці", розповів політолог Володимир Фесенко в ефірі каналу "FreeДом". "Політ в Об'єднані Арабські Емірати і в Саудівську Аравію в супроводі винищувачів, і що там ще не випадково Кадиров (ватажок Чечні Рамзан Кадиров, - Ред.) був і "кадировці"...", - заявив експерт.

За словами Фесенка, диктатор раніше був набагато вище всіх арабських лідерів, а тепер йому "доводиться до них їздити і показувати, що він зацікавлений у взаємодії і в якихось навіть чисто символічних контактах з ними".

Відео дня

Куди літав Володимир Путін - новини, які варто знати

Після того, як у березні 2023 року Міжнародний кримінальний суд у Гаазі видав ордер на арешт Володимира Путіна, російський диктатор може спокійно вирушати тільки в ті країни, які не ратифікували Римський статут МКС, в тому числі в арабські держави.

Нагадаємо, ватажок РФ 6 грудня був в ОАЕ і Саудівській Аравії. У Саудівській Аравії диктатор провів зустріч зі спадковим принцом держави Мухаммедом ібн Салманом Аль Саудом.

Вас также могут заинтересовать новости: