Началась встреча в

Про це повідомляє кореспондент УНІАН.

Так, у резиденції федерального канцлера Німеччини розпочалися переговори президента України Петра Порошенко, канцлера Німеччини Ангели Меркель, президента Франції Франсуа Олланда та президента Росії Володимира Путіна.

Читайте такожПутін прибув до Берліна на переговори "нормандської четвірки"

Відео дня

Від української сторони у переговорах, крім президента, також беруть участь міністр закордонних справ України Павло Клімкін та заступник глави Адміністрації президента України Костянтин Єлісєєв.

Глави чотирьох країн – президент України Петро Порошенко, Франції Франсуа Олланд, Росії Володимир Путін та канцлер Німеччини Ангела Меркель сидять за великим круглим столом. Разом із ними також присутні й міністри закордонних справ.

На сам початок переговорів камери не пустили, оператори були присутніми вже тоді, коли високопосадовці сиділи за столом. У присутності камер вони мовчали, люб’язно обмінюючись посмішками.

Як повідомляв УНІАН, перед зустріччю «нормандської четвірки» у Берліні пройшли тристоронні переговори лідерів України, Німеччини та Франції.

Нагадаємо, 18 жовтня Порошенко, Олланд і Меркель домовилися провести 19 жовтня у Берліні зустріч глав держав у «нормандському форматі».