censor.net.ua

Про це повідомила прес-служба відомства.

У списку опинилися колишній "заступник голови уряду Криму" Руслан Бальбек, а також "депутати" Костянтин Бахарєв, Андрій Козенко, Світлана Савченко, Павло Шперов, Дмитро Бєлік.

Читайте такожМЗС Росії пригрозив ЄС відповіддю на санкції проти "депутатів Держдуми РФ" від Криму

Відео дня

"В результаті сьогоднішнього рішення заморожені всі активи Бєліка, Козенко, Бахарєва, Савченко, Бальбека і Шперова, що знаходяться в американської юрисдикції. Громадянам США заборонено брати участь в операціях з ними", - сказано в повідомленні.

У Мінфіні підкреслили, що США не визнають незаконні вибори в Державну Думу РФ, які пройшли в Криму".

Як повідомляв УНІАН, 18 вересня на виборах до Держдуми РФ в Криму були обрані вісім депутатів. Так званими «депутатами Держдуми» від Криму стали шість кандидатів від партії «Єдина Росія». За партійними списками пройшли самопроголошені віце-прем'єр-міністри Криму Михайло Шеремет та Руслан Бальбек, а також прокурор Наталія Поклонська. У той же час Сергій Аксьонов, який очолював список «Єдиної Росії» на півострові, від депутатського мандата відмовився.

Ще чотири людини «обрані» в одномандатних округах: Андрій Козенко, Костянтин Бахарєв, Світлана Савченко, Дмитро Бєлік. Всі вони представляють «Єдину Росію».