dumskaya.net

Як повідомив УНІАН один з учасників акції Микола Андріанов, півтораметрову сосну у вихідні встановили в центрі Одеської затоки (більш як 5 км від берега), поруч з румунським судном Sulina, затонулим тут у 1942 році в результаті атаки радянського підводного човна.

Читайте такожУ Дніпрі відкрили головну новорічну ялинку (фото)

Сосну прикрасили спеціально підготовленими іграшками і світлодіодними гірляндами. Вбравшись у новорічних казкових персонажів, у тому числі, в зайця, Діда Мороза і Снігуроньку, дайвери під водою, біля ялинки, «водили хоровод і зустріли Різдво».

Відео дня
dumskaya.net

У підводному святі виявили бажання взяти участь близько 20 осіб. Тому було виконано два занурення - в суботу і неділю.

Читайте такожУ Києві запалили вогні на головній новорічній ялинці України (фотогалерея)

«У той час, як нормальні люди святкували Різдво чи Хануку, кілька божевільних вирішили провести підводну новорічну вечірку. Команда підібралася відмінна, і з погодою нам дуже пощастило, було плюс шість», - зазначив Андріанов.

Раніше УНІАН повідомляв, що в Одесі 19 грудня на Думській площі запалили святкові вогні на головній новорічній ялинці міста.

Висота ялинки з верхівкою становить 20 метрів, ширина – 9 метрів. Зібрали новорічне дерево з металевого каркасу та штучної хвої з італійської сировини. Ялинка увінчана різдвяною зіркою, прикрашена білими сніжинками та світлодіодними іграшками.