З 13 до 27 серпня проводитимуться випробування теплових мереж частково у Подільському та Оболонському районах столиці, а саме на житлових масивах Куренівка, Поділ, Петрівка та Рибальський півострів.

Як повідомляє АЕК “Київенерго”, у зв’язку з цим постачання гарячої води буде припинено, починаючи з 18.00 12 серпня.

За інформацією компанії, випробувальні зони теплових мереж розміщені в межах вулиць: Електриків, Набережно-Лугової, Набережно-Хрещатицької, Боричевого Току, Боричевого узвозу, вулиці Кожум’яцької, Ярославського провулку, вулиць Фрунзе, Костянтинівської, Оленівської, площі Фрунзе, Балтійського провулку, вулиці Валківської, Гаванського провулку, вулиць Марка Вовчка, Новокостянтинівської, Петропавлівської, Садовського, Скляренка, Московського проспекту.

Відео дня

У разі виникнення пошкоджень теплових мереж подача гарячої води затримуватиметься на час, необхідний для їх ремонту, про що буде додатково повідомлено житлово-експлуатаційні організації.

“Київененрго” попереджає, що на вулицях, у садибах, підвалах будинків, де проходять теплові мережі, можуть виникнути пошкодження підземних трубопроводів з провалинами та викидом гарячої води на поверхню. У разі виявлення провалин і місць виходу гарячої води прохання повідомляти про такі випадки на зазначених житлових масивах за телефонами: 425-19-98, 501-89-16, 425-25-64.

Довідки за телефоном інформаційно-довідкової служби АК „Київенерго” 0-88.