Всі ми часто бачимо на вулицях України безпритульних тварин, яким хочеться допомогти, але не завжди для цього є необхідні ресурси та гроші. Щоб таким тваринкам трішки краще жилось, хостингова компанія HOSTiQ.ua запустила вже другий конкурс під назвою «Допомога хвостикам», в рамках якого благодійні організації та волонтери мають змогу виграти $1000 на реалізацію свого проєкту допомоги безпритульним вуличним тваринам.

Взяти участь у конкурсі можна з будь-якого міста України. До 15.05 треба заповнити та відправити анкету, в якій описати ваш проєкт допомоги безпритульним тваринам. Детальніше про умови конкурсу читайте на сторінці.

Команда HOSTiQ обере кращий проєкт та нагородить його авторів грошовим призом у розмірі $1000 на його втілення в життя. Автори повинні реалізувати проєкт впродож місяця після отримання грошей та представити звіт про використаний бюджет.

Відео дня

Партнери грантового конкурсу: мережа магазинів електроніки та побутової техніки «Фокстрот» і видавництво «Ранок» оберуть учасників, які отримають додаткові призи – ноутбук і корм для тварин. Інформаційний партнер грантового конкурсу – компанія ZONE3000.

Щоб зробити добру справу, заповняйте анкету.