Співробітники податкової міліції викрили 37-річного жителя Шаргорода Вінницької області, який у себе вдома організував магазин з продажу нелегальної горілки сумнівної якості.

Про це кореспонденту УНІАН повідомила прес-офіцер управління податкової міліції Державної податкової адміністрації у Вінницькій області Ольга ШИШКІВСЬКА.

За її словами, горілка у підприємця коштувала 8,50 грн. за півлітрову пляшку. Під час обшуку співробітники податкової міліції вилучили майже 1800 пляшок готової до реалізації горілки.

Відео дня

Про низьку якість напою свідчили неохайно наклеєні етикетки з розмазаними по пляшці залишками клею, а акцизні марки з явними ознаками підробки легко зривалися.

Також на багатьох пляшках гвинтові металеві пробки взагалі ледве трималися і легко викручувалися.

Співробітники податкової міліції у підозрюваного також виявили чорнові записи зі списками постійних клієнтів і "боржників".

Слідчі податкової міліції порушили кримінальну справу за ч.3 ст. 204 Кримінального кодексу України - незаконне виготовлення, зберігання і збут підакцизних товарів, що представляють загрозу для життя і здоров`я людей.