Прем`єр Росії Володимир Путін образив Україну жартами на адресу президентів України і Грузії

Про це заявив президент Грузії Михайло Саакашвілі в ефірі Шустер Live.

"Путін обіцяв повісити мене за якісь частини мого тіла, про які я зараз не буду говорити, але які необхідні кожному чоловікові, і особливо політику, і навіть жінці-політику", - сказав він.

Відео дня

"Ця людина публічно присягнула мене за ці частини підвісити. Зараз він говорить про мою краватку. Тут одна гарна новина, що він піднявся трохи вгору, до краватки. Так я себе почуваю спокійніше", - зазначив президент Грузії.

"Це образа України, таким тоном розмовляти про кого-небудь з будь-якої сторони. Образа російського народу, який я дуже поважаю", - заявив Саакашвілі.

За його словам, Грузія і Україна "йдуть до Європи, на європейський шлях розвитку". "Вони хочуть повернути нас у Радянський Союз. Мені не хочеться у Радянський Союз, моєму народу більше не хочеться у Радянський Союз", - зазначив президент Грузії.

"Що нам хочеться для своїх дітей? Нормальне майбутнє, нормальне життя, нормальні відносини між народами. Штучно розділяти російський народ і грузинський, український народ і грузинський - це неможливо", - сказав він.

"Ми все зробимо для того, щоб в умовах свободи наші країни повели себе гідно, а не говорили, що це велика країна, давайте на колінах повзати. Ніколи ми не повзали на колінах, і не будемо повзати", - підкреслив Саакашвілі.

Українська правда