Володимир Путін / REUTERS

На думку росіян, глава РФ зник 29 червня і вже тиждень не з'являвся на публіці.

У соціальних мережах згадують теорії змови, передає Medialeaks. Більшість користувачів зазначила, що на публіці президент не з'являвся з 29 червня, тобто після того, як оглянув майданчик парку футболу ЧС-2018 на Красній площі в Москві з главою FIFA Джанні Інфантіно.

Тема отримала розвиток, коли Путін не прийшов на матч чемпіонату світу між збірними Росії і Іспанії 1 липня.

Відео дня

Читайте також"Кхе-кхе": у мережі показали фото хворого Путіна

Як пише видання Znak, відсутністю на стадіоні Путін не обмежився. У період з 2 по 8 липня в президентському графіку були скасовані всі заходи, а новини і репортажі про заплановані зустрічі, за словами видання, не більше, ніж «консерви» тижневої давності.

Користувачі вважають, що залишається невідомим, де саме перебуває президент РФ і чим він зайнятий. Більшість схилилися до думки, що Путін готується до зустрічі з президентом США Дональдом Трампом, яка повинна пройти 16 липня в Гельсінкі.

Утім, прихильники теорії змови припускають, що президент переживає чергову реінкарнацію. Між тим, у зазначений період на сайті Кремля активність президента не затихала.

Нагадаємо, минулого разу росіяни "втратили" Путіна у лютому 2018 року. Під час виступу президент РФ говорив голосом, який сів, а після завершення заходу його прес-секретар Дмитро Пєсков пояснив журналістам, що лідер Росії застудився.