У Гарвардському університеті відбулася 29-та жартівлива премія і цьогоріч її присвятили звичкам.

Це – пародія на відому міжнародну премію, і вручають її за дослідження, які спершу змушують засміятися, потім – задуматись, йдеться у сюжеті 1+1.

Читайте також"Божественна доставка": на вулицях Києва помітили кур'єра в костюмі Ісуса (відео)

Зокрема, міжнародна група вчених із шести країн з’ясувала: якщо намагнітити таргана, то він зберігатиме магнітні властивості довше, аніж живий. За це отримали відзнаку в галузі біології.

А ось у медичних університетах навчатися стане значно простіше, якщо використовувати клікери, як при дресируванні собак, – кажуть британські дослідники.

Ще одне важливе дослідження – як запобігти розвитку хвороби за допомогою дієти. Для цього потрібно просто їсти піцу. Принаймні у цьому впевнений італійський вчений Сильвано Галлус.

А ще вчені з’ясували, що у Румунії – найбрудніші гроші, а якщо тримати пір’їнку у роті – ви не станете щасливіші.

Переможців обрали у 10 номінаціях. Їм вручили символічну статуетку – одноразовий стаканчик, до якого приклеїли зубну щітку, жувальну гумку та цигарку. А ще грошовий приз – 10 трильйонів доларів. Щоправда – доларів Зімбабве, а це приблизно 40 американських центів.

Як повідомляв УНІАН, блогер з Голландії Тієс Гранцієр і його друг Говерт Чарльз Вільгельмус Джейкоб Свіп були заарештовані в США після того, як спробували проникнути на територію секретної військової бази «Зона 51» в американському штаті Невада.